Aanbod

Bij House of Inner Spark kun je terecht voor een traject en voor een losse sessie.

De trajecten die ik aanbied zijn voor jou als je beter om wilt leren gaan met stress (Stressregulatie en veerkracht) of beter om wilt gaan met (faal)angst (Van angsthaas naar Eindbaas).

Het ene traject is het andere niet. Het traject Stressregulatie en veerkracht kent een vaste opbouw waarbinnen er uiteraard voldoende ruimte is voor jouw unieke hulpvraag en behandeldoel.

Het traject ‘Van angsthaas naar Eindbaas’ staat niet vast. Hierin bepalen we samen welke interventies er gedurende het traject het meest effectief zijn.

Losse sessies kunnen worden geboekt naar jouw wens. Deze kennen geen vaste structuur of tijdspad. Het gaat erom wat jij op dat moment nodig hebt.

Bekijk hier mijn
HearthMath profiel.


Stressregulatie en veerkracht

Stress heeft impact op het lichaam, je gedachten, je gedrag, je mentale- en fysieke gezondheid. Wellicht dat je herkent dat je ademhaling hoog zit, keel wordt dichtgeknepen, je een drukkend gevoel op je borst voelt of je middenrif samenkrimpt wanneer je stress of angst ervaart.

Naast lichamelijke reacties heeft stress ook effect op je autonome zenuwstelsel.

Leer in dit traject hoe hier mee om te gaan.

Van angsthaas naar eindbaas

Voel jij elke dag een gespannen en zenuwachtig gevoel door je lijf gieren?
Ben jij bang dat je telkens beoordeeld of veroordeeld wordt? Denk je elk moment door de mand te kunnen vallen en ben je op zoek naar bevestiging of goedkeuring?  Ben je bereid om in je huidige patronen te duiken en hier verantwoordelijkheid voor te nemen? Dan is dit traject voor jou!

 

Meditaties

Neem even wat tijd voor jezelf en luister naar mijn meditaties.

Ik heb meditaties voor jou opgenomen die gaan over:

  • Terugblikken op het oude en vooruit kijken en visualiseren van jouw gewenste toekomst
  • Zelfliefde; voel de liefde voor jezelf
  • Energetische schoonmaak en het beschermen van je energie
  • Hartcoherentie mediatie voor meer veerkracht, focus en flow

Losse sessies

In de individuele therapeutische of coaching sessie ga ik samen met je aan de slag om jouw inner spark weer snel te laten stralen. Afhankelijk van jouw hulpvraag bepalen we samen hoe de sessie eruit komt te zien. Wellicht heb je alleen even een duwtje in de voor jou juiste richting nodig.  

  • Jouw hulpvraag mag breed zijn, want door het stellen van de juiste vragen komen we al snel tot de kern van jouw hulpvraag.