Co-creaties en Workshops

Hoe gaaf is het om verschillende expertises bij elkaar te brengen en samen iets moois te creëren!

Samen met vrouwen die mij dierbaar zijn en die mij inspireren is het een feestje om voor andere vrouwen evenementen en activiteiten te organiseren. Persoonlijke ontwikkeling, verbinding en spiritualiteit zijn hierin belangrijke pijlers, maar wel met een stedelijk en ‘down to earth’ tintje. 

Go & Flow

Go&Flow is opgericht door Nanda da Silva. Eind 2022 besloten wij onze krachten te bundelen en samen evenementen voor vrouwen te gaan organiseren. Het voornaamste doel van deze evenementen is verbinden.

De samenwerking heeft in september 2023 geresulteerd in het Go&Flow Festival dat bezocht is door ruim 50 vrouwen. Een festival voor en door vrouwen die zich even los wilden maken van de ratrace van alledag.   

Je kunt hieronder de ‘aftermovie’ bekijken van het Go&Flow festival.

Om de maand organiseren wij ook Go & Flow Ladies Nights. De volgende is op zondag 14 juli. Tijdens deze avond staat Qi Gong centraal. 

Je kunt je aanmelden door een mailtje te sturen naar goandflow.info@gmail.com

Het volgende Go & Flow Festival vindt plaats op zondag 6 oktober 2024

Play Video

Reis in verbinding – vriendinnencirkel

Wat betekent verbinding in vriendschap voor jou?

Voor meer verbinding en diepgang in de relatie met je vriendinnen hebben wij, José van Gewoon Anders Coaching en Astrid van House of Inner Spark, een prachtige workshop gecreëerd.

In deze workshop maak je samen met je vriendinnen een reis door de landschappen van gedachten, energie, emoties en materie. Tijdens deze reis kom je uitdagende vragen en opdrachten tegen. Deze opdrachten kunnen je uit je comfort zone halen, maar brengen je tegelijkertijd ook weer dichter bij jezelf en bij je vriendinnen.

De workshop duurt van 9.30 tot 16.00 uur en vindt bij jou of één van je vriendinnen thuis plaats. Tijdens de workshop maken we gebruik van krachtige technieken die bijdragen aan bewustzijn, het doorvoelen van emoties en het bekrachtigen van jullie gewenste verbinding. Tussen de opdrachten en activiteiten door zorgen wij voor voldoende rustmomenten met een drankje en gezonde snack. Als je wil kunnen wij ook de lunch verzorgen.

De workshop is uiteraard niet alleen geschikt voor vriendinnen, maar ook voor (schoon) zussen en (schoon) moeders, nichten en tantes. Voor hen die op zoek zijn naar een diepere verbinding met zichzelf en elkaar.

Wij zijn al ruim 30 jaar vriendinnen. Met onze persoonlijke ontwikkeling en onze opleidingen tot coach/therapeut hebben we nog veel dingen besproken die eerder nog onbesproken bleven.  Patronen uit onze jeugd en bepaalde gebeurtenissen die ons leven hebben beïnvloed. Door onze reis met elkaar te delen, hier samen om te lachen en te huilen, is onze vriendschap verdiept en begrijpen wij elkaar veel beter. De verbinding die wij nu ervaren is zo waardevol dat wij dit iedereen gunnen.  

Voor meer informatie of aanmelden, mail naar astrid@houseofinnerspark.com