Over mij

Hi, ik ben Astrid. 

Naast de gelukkige vrouw van Edwin en trotse moeder van Olivier en Jonas ben ik ook voormalig angsthaas. 

Heel lang ben ik bang geweest. En dat terwijl ik een hele liefdevolle en veilige jeugd heb gehad. Al vanaf 4 maanden oud kon ik ergbang zijn. Met name voor mensen, maar ook voor dieren, harde geluiden en zelfs knuffelbeestjes. En al die bange gedachten nam ik uiteraard mee in de rest van mijn leven. 

Eind 2013 brak het me pas op. Mijn faalangst had een hoogtepunt bereikt wat voelde als het dieptepunt in mijn leven. Ik kon mijn angst niet meer de baas. Vanuit dat dieptepunt lukte het mij om op te krabbelen. Vanaf 2014 ben ik een proces van bewustwording en heling ingegaan. Ik kwam in de ggz voor de behandeling van een angststoornis. Die heeft mij goed gedaan, maar toen was ik er nog niet, want die diepgewortelde patronen en overtuigingen waren er nog steeds. Nu weet ik waar mijn angsten en stress vandaan komen, voel ik het wanneer ik mij niet op mijn gemak voel en kan ik kiezen voor liefde, in plaats van voor angst. 

Ik ben mezelf steeds beter leren kennen en mijn inner spark is steeds harder gaan branden. En dat wens ik iedereen toe.   

Naast het vervullen van mijn missie bij House of Inner Spark werk ik ook nog als Adviseur Beleid en Kwaliteit bij Ready for Change. Een ggz kliniek waar mensen behandeld worden voor een alcohol-, drugs- en gokverslaving. Hier kan ik weer mijn andere kwaliteiten inzetten. Ik hou van organiseren, plannen en het continue verbeteren van de kwaliteit en processen die we leveren, samen met een geweldig professioneel  team.

Opleidingen voor
"Mijn buitenkant"

 • Bachelor Handels-Economisch Frans
 • Master International Public Management and Policy.

Opleidingen en trainingen voor
"Mijn binnenwereld"

 • Transcendente meditatie
 • Neurolinguïstisch programmeren
 • Reiki 1, 2, 3a
 • Energetisch zelfheling therapeut
 • Moeiteloos coachen
 • Familie- en systeemopstellingen
 • HeartMath Basis voor professionals
 • HeartMath coach
 • Heartmath Groepstrainer (soon)

Verder heb ik vele online cursussen gedaan en verslind ik boeken op het gebied van hartcoherentie, de wetenschap van het hart, manifesteren, helen, kwantum fysica en neurowetenschappen. 

Ik geloof niet dat ik ooit zal stoppen met leren en ontwikkelen. Er is zoveel moois te ontdekken dat mij inspireert en waar ik anderen weer mee kan inspireren. 

Aanbod

Ook jij kan jouw eigen inner spark weer terugvinden met de juiste begeleiding en sessies.

Inmiddels hebben we al meerdere enthousiaste reacties mogen ontvangen over onze aanpak.

Interesse? Kijk hieronder naar onze beschikbare sessies en trajecten.

Methode

Voor mijn therapeutische sessies en trajecten gebruik ik verschillende methodes uit de moderne wetenschappen en andere succesvolle interventies.