Logo_goldembossed

Workshop: Healing your finances

Ben je je ervan bewust dat er ongelooflijk veel overtuigingen zitten op geld? Geld is van zichzelf neutraal, maar toch hebben we er tal van meningen over.

Veel mensen die denken in tekorten en zijn zich hier niet van bewust. Bijvoorbeeld: ‘ik zal nooit rijk kunnen zijn’, ‘ik ben het niet waard om veel geld te verdienen’, ‘doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg’ of ‘geld maakt niet gelukkig’.

Wat jij vanuit je jeugd hebt meegekregen over geld heeft waarschijnlijk heel veel invloed op de manier waarop je nu omgaat met en denkt over geld. We noemen dit ook wel je ‘money mindset’.

Om je bewust te maken van jouw money mindset, het shiften van je overtuigingen en het visualiseren van een voor jou gewenste realiteit hebben Diana Taborda, financieel expert en Astrid Karlas-Wauben van House of Inner Spark een workshop gecreëerd om jou hiermee op weg te helpen. Door de combinatie van financiële expertise en mindset coaching is dit een krachtige workshop waarin de nodige kwartjes zullen vallen.

De workshop vindt elke maand plaats op donderdagavond van 19.00 tot 21.00 uur in het centrum van Rotterdam. De workshop zal geheel of gedeeltelijk in het Engels zijn.

Tarief

Vrijwillige bijdrage met een minimum van € 10