logo_hois_white

Welkom bij House of Inner Spark

Je bent iemand die het graag allemaal goed wil doen. Je werkt hard. Je levert wat er gevraagd wordt en het liefst nog meer. Je collega’s zien jou als iemand bij wie ze altijd terecht kunnen en die altijd ‘ja’ zegt. Je leidinggevende is tevreden met je, je krijgt altijd goede beoordelingen, maar….

Jij vindt het niet goed genoeg! Je legt de lat hoog voor jezelf, je bent perfectionistisch en je twijfelt aan je kunnen. Je hebt het gevoel om door de mand te vallen. Je bent ook bang dat anderen jou niet slim vinden. Je durft geen fouten te maken.  

Je staat op met een gespannen gevoel in je lijf op en je gaat ermee naar bed. Je hebt soms ook lichamelijke klachten. Je wil dit niet meer, je wil je vrij in je lijf en in je hoofd voelen. 

Of dat kan? Jazeker!

Wat brengen wij:

Energie

Icon_balans

Balans

Icon_veerkracht

Veerkracht

Aanbod

Ook jij kan jouw eigen inner spark weer terugvinden met de juiste begeleiding en sessies.

Inmiddels hebben we al meerdere enthousiaste reacties mogen ontvangen over onze aanpak.

Interesse? Kijk hieronder naar onze beschikbare sessies en trajecten.

Methode

Voor mijn therapeutische sessies en trajecten gebruik ik verschillende methodes uit de moderne wetenschappen en andere succesvolle interventies.

Over mij

Hi, ik ben Astrid………En ik vertel je graag; ik ben een gelukkige vrouw! Al mijn hele leven kan ik genieten van kleine dingen. Ik kan ook zeggen dat ik steeds meer vanuit mijn inner spark leef, dat ik doe wat ik wil vanuit mijn eigen innerlijke drijfveren en niet omdat het zo hoort. Dat is zo bevrijdend.

Interesse om meer vanuit jouw eigen innerlijke drijfveren te leven? Maak kennis met de persoon achter House of Inner Spark….